CLB Ngôi Sao Nhỏ

Nơi trao đổi bàn luận của các thành viên CLB Ngôi Sao Nhỏ
 
IndexIndex  CalendarCalendar  Trợ giúpTrợ giúp  Tìm kiếmTìm kiếm  Đăng kýĐăng ký  Đăng Nhập  

Share | 
 

 Đề thi anh văn lớp 8 thành phố

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down 
Tác giảThông điệp
DragonNK
Vệ Sĩ
Vệ Sĩ


Tổng số bài gửi : 257
Join date : 19/12/2008
Age : 20
Đến từ : Darkest Space of The Universe

Bài gửiTiêu đề: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Sun Feb 08, 2009 7:56 pm

Bước đầu trong con đường tiến tới làm cán bộ học tập môn Anh


I- Choose the best answer from A, B, C or D
1. If you want to keep a pet you must be ready to look............for several years.
A. at B. for C. over D. after
2. He found learning to drive easy and...........his driving test the first time.
A. sat B. succeeded C. passed D. made
3. My cousin's main...........for going abroad was his poor health.
A. need B. reason C. cause D. desire
4. You can buy an iron at any............shop.
A. electric B. electrifying C. electrician D. electrical
5. Earnest Hemingway is one of my............ American writers.
A. best B. favourite C. ideal D. most popular
6. My neighbor made...............noise last night that I couldn't get to sleep.
A. so many B. so much C. such D. so
7. ................ the gold medal he'll have to do better than that.
A. winning B. in order to win C. to win D. so that he wins
8. Give me a word................ with S.
A. beginning B. begins C. began D. begin
9. Can you tell me the................. of these shoes?
A. charge B. price C. amount D. expense
10. The cat was afraid when it saw its..........in the mirror.
A. reflection B. look C. sight D. picture
11. It's very important..............tooth decay.
A. avoid B. avoiding C. to avoid D. avoided
12. One way to stop tooth decay is.............less sugar.
A. to eat B. for eating C. you eat D. you are eating

II- Read the text and choose the best anwers to the following questions When I injured my back I had to take a break from my running career. I decided to introduce more women to the sport to show them how much fun it can be and to give them confidence to get out and run.
I decided to star a running club for women in my area because I was annoyed by the attitude of many organizers. They complain about the lack of women in the sport but also use this as an excuse for not providing separate changing facilities.
I put up poster and 40 women , young and old fit or unfit joined. All of these were attracted by the ideas of losing weight but I don't think they had really thought about running before. When or if they did, they had a picture of painful training. They didn't think of chatting and smiling while running in beautiful places, like by a tree.
At first they ran for only a minute now they can run for thirty minutes. They've also learned from other runners about diet and keeping fit in general.
I wanted to do something for women's running and I've had so much pleasure watching their progress- almost as much as they've had themselves.
1. What is the writer's main aim in writing the text?
A. to describe her own running career B. to complain about race organizers
C. to talk about women runners D. to describe good running method
2. what would a reader find out from the text?
A. The best kinds of places for running B. How runner can avoid injuring themselves.
D. The teaching skills of the writer C. the progress made by the women in the club.
3. What is the writer's opinion of the runners she trained?
A. They were too serious B. they needed encouraging
C. They couldn't develop their skills D. They were difficult to train
4. Why did the women join the running club?
A. To have a good time B. To meet other people
C. To help them lose weight D. To become top runners
5- Which of the following would be the best title for the club poster?
A. Discover the pleasure of running B. Riverside running club for women
C. Athletics competition: how to win D. Keep fit by training hard
III- Choose the words in the box to fill in each of the blanks to make a meaningful paragraph
Already during the limit feel time
every all can understanding their how

Pocket calculators are as cheap to buy as a pair of shoes, and as essential to thousand of school children as a pencil and rubber. School has tried to (1) .............. their use by allowing them in science lesson to save (2) ................. but by not allowing them in mathematics classes. But when children do (3) ............. homework, a pocket calculators is a need. But nowadays in Britain calculators (4) .............. be used freely in school examination, and (5) ............ in may school the only sound to be heard (6) ............... a mathematics examination is the sound of children tapping out their answers.
Many parents (7) ................. that their children are not being given a basic (8] ............... of the facts and figures. The process of addition, division, subtraction and multiplication is part of training in logic which is important for (9) ....................... child. It teaches them to take a series of steps necessary in coming to a conclusion. With a calculator, the child can reach (10)...................... right answer, but have no idea at all (11) .......................... he got them.
IV- Fill in each blank with one suitable word
Like any other university, the open University can give you a degree. However, you don't have to (1) .................... working to study. It can also open up a whole variety (2) .................... interest.
If you have (3) ............... studied before, you will enjoy the special new pleasure of (4) .................... your knowledge. You will make friends of (5) ................. kinds. You may also (6) ........................ that your qualification provides new career opportunities.
You don't actually (7) ......................... to the Open University for lectures, but study at home, using television, radio and computer software. You can (8] ......................... one class a month if you wish at an Open University center. Of course there are exams to take as in (9) .................... university. If you (10) ........................... like to know more, all you have to do (11) .................... complete the form below. It could be the start of (12)................................ wonderful new period in your life.
V- Put the verbs in blackest into correct form
1- He (leave) ............ for London two years ago and I (not/see) ............. him since.
2- It's really difficult. Each of them (understand) .............. the question in a different way.
3- While I (walk) .................... to the bus stop, I realized I (leave) ................ the cooker on.
4- Why didn't you phone me? If I (know)............... you were ill, I (come) ............... to see you.
5- My father (stop) .................. smoking 5 years ago. It means he (not/smoke) ........... for five years.
6- These books are written (read) .................. by everyone. They should not be kept here.
VI- Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first one
1- The next patient was not strong enough to stand up
The next patient was too ................................
2- The Colombian coffee costs less than the Kenyan coffee
The Colombian coffee isn't .....................
3- When she had to walk to supermarket she finds it tiring
She gets.............................................. .....
4- My sister watches T.V more than me
I don't .................................................. .....
5- You can't understand these things because you are very young
You aren't old............................................... ......
6- I don't know anything about her family
I wish .................................................. .......
7- Mrs. Taylor told Tom to carry those books back home
Mrs. Taylor had
8- She is overweight because she eats a lot of chocolate
If she
9- Staying home would be better than going out tonight
I'd rather .................................................. .........
10- It was your father's wish that you should become an engineer
Your father wanted .......................................
VII- Give the correct form of the verb in blackest1- You (not meet)......................... your wife while you (work)...................... in Chile.
2- What you (write)........................ when your computer (crash).................................
3- In Britain, milk bottles (deliver)................. and (collect).............. at your doorstep.
4- Don't worry, you (give)............................ a lift. I am sure you (be)....................... at the station in 10 minutes
5- Each July, George together with his family (go)................... to Spain for holidays.
6- The world (change)..................................... Things never stay the same
7- the children are late. They (not come)........................................ home from school yet. I hope nothing's wrong
8- It's a huge company. Two thousand people (employ)..................................... there.
9- The explosion (happen)............ .........just after 9 p.m. Fortunately no one (hurt)..................................
10- All the children (send)................................ home when the school's central heating system (break)........................... down last winter.
VIII- Put the verbs in blackest into the correct tenses and voices (active or passive)
An Englishman ....................(arrest) by police in a fishing village not far from Dieppe in France yesterday and .......................(find) to be suffering from a loss memory. The police ........................(call) when the man, who .................(speak) no French, refused to pay a bill of 82 F for a large meal which he .................. (eat). When the police ................... (search) him, they .....................(find) no money on him at all. When an interpreter .................... (arrive), it became clear that the man couldn't remember either his name or how he got ........................... (get) to the fishing village. His loss of memory ...................(be) probably due to a head injury. At the police station the police .................... (find) identity papers on him. Apparently he ........................... ...........(leave) his homework almost a week ago. They now .......................... (try) to discover how he got to France an where his wallet ......................(be).

_________________
Phùng Tấn Hải Long,x3, hailongpt@rocketmail.com

~xXx~Trong triệu người,anh hùng chỉ có một~xXx~
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://hailongpt.blogtiengviet.net
DragonNK
Vệ Sĩ
Vệ Sĩ


Tổng số bài gửi : 257
Join date : 19/12/2008
Age : 20
Đến từ : Darkest Space of The Universe

Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Sun Feb 08, 2009 7:58 pm

Các bạn làm bài xong hãy up lời giải lên đây. Mình sẽ check lại.

_________________
Phùng Tấn Hải Long,x3, hailongpt@rocketmail.com

~xXx~Trong triệu người,anh hùng chỉ có một~xXx~
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://hailongpt.blogtiengviet.net
myheart
Teacher


Tổng số bài gửi : 300
Join date : 22/11/2008

Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Tue Feb 10, 2009 12:10 pm

Nhóm Anh Văn đã mở màn học tập trước tiên. Xin chúc mừng, hy vọng sẽ được thấy các sự đông vui ở Topic này. Very Happy
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
DragonNK
Vệ Sĩ
Vệ Sĩ


Tổng số bài gửi : 257
Join date : 19/12/2008
Age : 20
Đến từ : Darkest Space of The Universe

Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Sun Feb 15, 2009 8:59 pm

T_T sao ko ai giải thế này

_________________
Phùng Tấn Hải Long,x3, hailongpt@rocketmail.com

~xXx~Trong triệu người,anh hùng chỉ có một~xXx~
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://hailongpt.blogtiengviet.net
Luna213
Moderator


Tổng số bài gửi : 512
Join date : 23/11/2008
Age : 21
Đến từ : Nơi tận cùng của thế giới

Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Sun Feb 15, 2009 10:40 pm

Hay bạn Long giải lun đi, chẹp, chẹp, nhóm này năm sau mình mới vào Very Happy

_________________
๑۩۞۩๑[♥๑۩۞۩๑ (¯`•♥Luna♥•´¯) ๑۩۞۩๑[♥๑۩۞۩๑
Nothing is perfect boss
I am nothing hero
I am perfect dkinh
I am Super Turtle Smile
(¯`'•.¸(¯`'•.¸† Luna 's Sign †¸.•'´¯)¸.•'´¯)
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
warm winter
Moderator


Tổng số bài gửi : 366
Join date : 04/12/2008
Age : 20
Đến từ : where I can realize my true color...

Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Mon Feb 16, 2009 4:13 pm

chắc tại thời gian này mọi người lo học qua nên ko ai rảnh ngồi làm cả, ít bữa rảnh thì mọi người sẽ giải thôi, như warm nè, định làm thử xem lớp 8 nó khó thế nào mà chưa được đây

_________________
T H A T N O T M Y N A M E /!!!/
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
I love LIV!!!
Dân Thường Trú


Tổng số bài gửi : 57
Join date : 29/11/2008
Age : 21
Đến từ : Liverpoolfcvn

Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Wed Feb 25, 2009 11:31 am

Cái đề này phải nhờ bạn H^3 mới xong ( tại vì con đó siêng + giỏi Anh kinh khủng) còn LIV nhác làm quá Rolling Eyes , mà coi bộ đề này cũng không khó cho lắm Smile
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
gaubabe
Du Khách


Tổng số bài gửi : 19
Join date : 24/03/2009
Age : 21

Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Tue Mar 24, 2009 12:26 pm

hehe Hải Hà thân iu sao lại ko vào 4rum nhỉ ? Fải kéo nó vào nhóm này mới đc !!! Có bạn nào chỉ mình làm sao vào nhóm ko :d
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
gaubabe
Du Khách


Tổng số bài gửi : 19
Join date : 24/03/2009
Age : 21

Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Tue Mar 24, 2009 12:27 pm

mấy bạn có đề thi NK mấy năm trước ko thì cũng post lên đi :d cho dân chuyên anh chúng mình tham khảo với :d thanks trước ha !!!
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
hiaky13
Dân Tạm Trú


Tổng số bài gửi : 25
Join date : 13/12/2008
Age : 21
Đến từ : The Goat-King's kingdom (đích thị 9/1)

Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Fri Apr 03, 2009 2:03 am

mình nộp bài trước nha!
I-1.D
2.C
3.B
4.D
5.B
6.B
7.B
8.A
9.B
10.A
11.C
12.(câu này hình như đề sai)B
II-1.A
2.C
3.D
4.C
5.A
III-1.limit
2.time
3.their
4.can
5.already
6.during
7.feel
8.understanding
9.every
10.the
11.how
IV-1.try
2.of
3.already
4.acquiring
5.(chiu.T_T)
6.know
7.go
8.take
9.other
10.would
11.is
12.(Pó tayY_Y)
V-(hehe, cái nì là chiên môn của hiaky mờ!)
1.left-haven't seen
2.understand
3.was walking-had left
4.had known-would have come
5.stopped-hasn't smoked
6.read
VI( mình chỉ viết phần típ theo thôi nha!)
1.weak to stand up
2. as expensive as the Kanyon coffee.
3.tired of walking to supermarket.
4.watch TV as much as my sister.
5.enough to understand these things.
6.I knew something about her family.
7.Tom carry those books back home.
8.ate less chocolate, she wouldn't be overweight.
9.stay home to go out tonight.
10.you to become an engineer.
VII.1.didn't meet, were working
2.do you write, was crashed
3.are delivered, collected
4.will be given, will be
5. to go
6.Changing
7. haven't come
8.are employed
9.happened, was hurt
10. were sent, was broken
VIII-1.was arrested
2.found
3.called
4.speaks
5.has eaten
6.searched
7.found
8.arrived
9.(hình như cài nì bị dư, thôi kệ!)to get
10.was
11.found
12.left
13.are trying
14.is

Phufuuuuu!!! I have already done!
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
namika
Dân Tạm Trú


Tổng số bài gửi : 21
Join date : 30/11/2008
Age : 21
Đến từ : quiet place

Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Tue Apr 21, 2009 10:03 am

Pan. Long ơi, bạn post bài giải lên nhé! ^^
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://www.lovelysakura.sky.vn
DragonNK
Vệ Sĩ
Vệ Sĩ


Tổng số bài gửi : 257
Join date : 19/12/2008
Age : 20
Đến từ : Darkest Space of The Universe

Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Tue Apr 21, 2009 12:23 pm

=.= hic, lười up lên ghê, thôi mình chia nhỏ ra rồi up bài giải vậy

_________________
Phùng Tấn Hải Long,x3, hailongpt@rocketmail.com

~xXx~Trong triệu người,anh hùng chỉ có một~xXx~
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://hailongpt.blogtiengviet.net
DragonNK
Vệ Sĩ
Vệ Sĩ


Tổng số bài gửi : 257
Join date : 19/12/2008
Age : 20
Đến từ : Darkest Space of The Universe

Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Tue Apr 21, 2009 12:29 pm

I- Choose the best answer from A, B, C or D
1. If you want to keep a pet you must be ready to look............for several years.
A. at B. for C. over D. after
2. He found learning to drive easy and...........his driving test the first time.
A. sat B. succeeded C. passed D. made
3. My cousin's main...........for going abroad was his poor health.
A. need B. reason C. cause D. desire
4. You can buy an iron at any............shop.
A. electric B. electrifying C. electrician D. electrical
5. Earnest Hemingway is one of my............ American writers.
A. best B. favourite C. ideal D. most popular
6. My neighbor made...............noise last night that I couldn't get to sleep.
A. so many B. so much C. such D. so
7. ................ the gold medal he'll have to do better than that.
A. winning B. in order to win C. to win D. so that he wins
8. Give me a word................ with S.
A. beginning B. begins C. began D. begin
9. Can you tell me the................. of these shoes?
A. charge B. price C. amount D. expense
10. The cat was afraid when it saw its..........in the mirror.
A. reflection B. look C. sight D. picture
11. It's very important..............tooth decay.
A. avoid B. avoiding C. to avoid D. avoided
12. One way to stop tooth decay is.............less sugar.
A. to eat B. for eating C. you eat D. you are eating[b]

Phần này bạn trên làm sai 1 câu, gút "_"

_________________
Phùng Tấn Hải Long,x3, hailongpt@rocketmail.com

~xXx~Trong triệu người,anh hùng chỉ có một~xXx~
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://hailongpt.blogtiengviet.net
Sponsored content




Bài gửiTiêu đề: Re: Đề thi anh văn lớp 8 thành phố   Today at 10:21 pm

Về Đầu Trang Go down
 
Đề thi anh văn lớp 8 thành phố
Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
CLB Ngôi Sao Nhỏ :: Hoạt Động :: Trao Đổi - Học Tập-
Chuyển đến